Klättring

Publicerat: juni 24, 2012 i Uncategorized

Tjena allihop!

Sommarlovet är i full rullning och vi försöker få ut det mesta utav det. Hittills är det klättring som vi främst har tillägnat vår tid till. Eftersom vi alla besitter klättringskunskaper och är certifierade inom klättring så försöker vi utnyttja detta till fullo. I veckan har det blivit klättring i både Töllsjö och Seglora.

Vi vill rekommendera klättring som en väldigt rolig och spännande träningsform som samtidigt ger dig möjlighet att upptäcka naturen mer. Seglora är en relativt känt ställe när det gäller klättring och bjuder på många olika sorters svårlekar på väggarna. När vi var där var det dock väldigt mycket knott, men överlevare som vi är så startade vi en eld och höll på sätt borta knotten. Dagen bjöd på grym klättring och go gemenskap. Senare i veckan var vi alltså i Töllsjö och testade på väggarna där, klättringen var väldigt utmanande och ligger på en mycket svår nivå. Men i Töllsjö kan man även variera med grottkrypning så det blev en lyckad dag.

Vi börjar komma allt närmare tiden för vårt stora projekt, vilket vi har beräknat att sticka ut på den 3:e augusti. Tills dess ska vi förbereda oss genom att göra en del inläsning om ätbara växter och införskaffa lite utrustning. Men det är kul att det snart är dags för vårt stora äventyr!

Vi vill återigen uppmana er att skriva frågor om det är något ni undrar. Det kan handla om själva projektet, klättring, om oss eller i stort sett vad som helst.

Med äventyrliga hälsningar
Anton Blomqvist, Fred Egger, Nils Eriksson och Andreas Karlsson

Bild från klättringen i Seglora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s