Hajk i Töllsjö

Publicerat: maj 20, 2012 i Uncategorized

Hejsan!

Tidigt i fredags morse åkte två av oss ut till en underbar plats i Töllsjö för att övernatta i naturen med några andra klasskamrater från Adventure. Vi bodde uppe på en klippa med vacker utsikt över sjön och med massor av spännande grottor nedanför. Hela fredagseftermiddagen spenderades för att utforska grottorna som fanns, det var andra gången för oss, men nytt för några av våra vänner och det var en spännande känsla.

Dessutom smakade vi på lite mat från naturen genom att äta våra första granskott för iår som vi hittade på en gran i närheten av vårt läger. För er som inte vet hur det smakar så är det en lite syrlig smak med besk grund. Tyvärr så är det inget som kommer att finnas i augusti när vi beger oss ut på vårt projekt men det gav en känsla av hur våra måltider kommer att se ut när vi är ute.

Vi har en viss kunskap om mat som man kan hitta ute i naturen sedan innan, men det är något vi kommer att jobba med mycket innan vi sticker ut. Lära fler ätbara svampar och växter till exempel.

Med äventyrliga hälsningar
Anton Blomqvist, Fred Egger, Nils Eriksson och Andreas Karlsson

En fin bild över den utsikt vi hade och personen på bilden är vår klasskamrat Stefan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s