Haglöfs

Publicerat: maj 8, 2012 i Uncategorized

Hej!

Igår anlände paketet med våra jackor! Vi har inte nämnt det tidigare men vi har blivit sponsrade av Haglöfs med varsin Lim Jacket. De är väldigt bekväma och det bästa av allt är att de är oerhört lätta och smidiga. Vi kommer att ha god användning av dessa Gore-Tex jackor som är både vattentäta och vindtåliga när vi ger oss ut på vårt projektarbete i sommar. Vill ni se och läsa mer på hur jackan ser ut och har för funktioner kan ni kika på länken: Haglöfs Lim Jackets.

Något annat som också är nytt är vi blev idag intervjuade av Borås Tidning och de kommer att publicera en artikel om oss antigen nu i veckan eller nästa vecka. Vi är mycket nöjda med att Haglöfs Lim Jackets anlände i tid till detta så att vi kunde bära jäckorna på bilderna som togs vid intervjun. Så håll utkik efter artikeln nu i veckan!

Så till sist vill vi verkligen tacka Haglöfs för deras underbara sponsring! De har riktigt fina och användbara produkter för er som gillar friluftsliv, om ni vill ta er en titt så klicka på länken: http://www.haglofs.com.

Med äventyrliga hälsningar
Anton Blomqvist, Fred Egger, Nils Eriksson och Andreas Karlsson

Namnen från vänster: Nils Eriksson, Fred Egger, Andreas Karlsson och Anton Blomqvist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s